Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DURUya KARDEŞ geliyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Eveeett efendim geçen sene açmış olduğum Müjdemi isterim ve Baba oldum topiklerinden hikayenin baş kısmını takip edebilirsiniz.
Artık adet oldu oldu her sene bir bebek kampanyasına biz de hayırlısı ile katılıyoruz :) Şu an için henüz 9 haftalık ve doğal olarak cinsiyeti daha belli değil. Bugün 2. kez doktora gittik ve artık dayanamadım sizlere bildireyim dedim.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım

[Bu mesaj Absolut tarafından 07 Ocak 2005 13:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
:tebrikz:
Çok sevindim =)

Not: Bune hız yaw =)

[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...
deviantART

[Bu mesaj John_Petrucci tarafından 07 Ocak 2005 13:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Hayırlısı olsun, aman fazla kaptırma hocam, 2 den fazlası akıllara zarar olur bence ;-)
Güle güle büyütün[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray.
I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say...

Mesaj tarihi:
ÜÇ ÜÇ ÜÇ ÜÇ ÜÇ ÜÇ ÜÇ
HOBAREEEEEY

aman abso sakin ol abi ya
2 iyidir idealdir, yakın arkadaş olurlar bu kadar yaş aralığı ile o iyi[signature][hline]In Moon I trust
For Moon I live
The Moon I love
The Moon I pray...
Mesaj tarihi:
ne 3 ü

beş beş beş beş ...[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...
deviantART
Mesaj tarihi:
Hayırlı uğurlu olsun... Yaş farkı pek olmayacak olması süper herşeyden önce. Arkadaş olacaklar ilerde... Müthiş birşey.

Tebrikler abso! :)

Duru'ya alıştıra alıştıra söyleyin, kıskanmasın.. :) Çok ağrıyacak başınız "ouncaamı aldı yaaa ühüh" diye :)[signature][hline]Profocio Hosting
Mesaj tarihi:
Heeey tebrikler! :-)
(Anne için zorluğunu düşünmezsek) Aralarında 1 yaş olması çok güzel, ablamlar arasında da 1 yaş var ve hayatım onları kıskanmakla geçti... Kardeşlik+Dostluk :)[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü
İçkinin de oradaymış en güzeli
Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz;
Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili
Ö.Hayyam

Mesaj tarihi:
Abso adına çok sevindim..
Hayırlı, uğurlu olsun. Nazar deymesin inşallah. Tu tu tu tu...
Ya bende de bebek sevgisi var. Ama bebek yapmam hayatta. Acaba 3-5 sene sonra bu bebek sevgisini çıkarmak için birinden bebeğini ödünç alsam 1-2 ay verir mi?
*!Şimdiden taş atar*
Bu arada ne bu herkes bebek yapıyo bu aralar.. Bendemi yapsamm. Maya tutar mı?[signature][hline]AAL'05
[Bu mesaj karakedi tarafından değişti.. değiştirili... değiş... değiştirlllllll..]
(nihoohoh dün mumları üflerken dilek diledim)
Mesaj tarihi:
Vazgeçtim ben direk yağız delikanlı yapıcam. Öyle bebek mebek uraşamam. Hem arkadaş olur bana :D[signature][hline]AAL'05
[Bu mesaj karakedi tarafından değişti.. değiştirili... değiş... değiştirlllllll..]
(nihoohoh dün mumları üflerken dilek diledim)
Mesaj tarihi:
Tebrikler. Uzun sağlıklı ve başarılı bir ömür diliyelim şimdiden.

Yaşlarının çok yakın olması gerçekten çok güzel, çocukken sürekli kavga etseler de ileride biraz büyüyünce çok iyi olacak.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Mesaj tarihi:
16 ay az biraz yaw.. hoş ablamla benim aramda 22 ay var aslında komik bir çocukluk dönemi oluyor :)[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Mesaj tarihi:
bi yandan hayvanlar
bi yandan 2 bebek
bi yandan iş
vs vs
zor olmuycak mı senin için :)
maşallah

analı babalı ablalı büyüsün
tebrikler ve kolay gelsin.
Mesaj tarihi:
Başları elbet zor olacak ama ileride birbirleri için güzel olur diye tahmin ediyoruz. Hali hazırda bebek konularından çok uzaklaşmadan 2.nin geliyor olması bizim içinde birazcık kolaylık olucak yani alt bağlamayı, emzirmeyi, uykusuz geceleri, geceleri çamaşır asmayı falan henüz ben hatırlıyorken 2. çok zor olmaz umarım :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Mesaj tarihi:
Ahahaha biliyorduum. Buradaki mesajı okuyunca hadi canım dedim içimden. Süpriz falan vardır diye fazla da kurcalamayayım dedim. :)

Ee şimdi godfather mı olacaksın?

:tebrikz:[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Mesaj tarihi:
Bende cok sevindim absocum ; hem ayrica yakin yas farki onlari senin dusundugun gibi bencede cok yakin arkadasta yapar ... 4 kisilik yeni ailenize simdiden mutluluklar ..[signature][hline]à Paris jusqu'a 21 janvier
Mesaj tarihi:
Vay tebrikler.
Allah analı babalı buyutsun,
İsim ne olcak?[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim
anlamıyorum amacınız ne sizin
biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya

--------
BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki:
ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum

_Dalamar_, 02 Ocak 2005 21:44 tarihinde demiş ki:
Piramitler çok güzel börek açıyormuş diye duymuştum

• Yeni Oluştur...